Til startsiden Quito by Palmesøndag Fjell og roser Marked i Otavalo Herregårder Hageselskap
Høyfjell Bananer og gytjebad Hatter Stillehavet Portretter Blomster og dyr Håpet om framtid

Portretter...

Å være menneske er så mangt. Livskvalitet og livsglede like så. Ikke bestandig knyttet til økonomisk velstand...

Felles for oss alle, født oppe i det kalde nord - eller under ekvators sol - er kanskje å se - og bli sett - elske - og bli elsket, være en venn - ha venner...

Hva trenger vi for "det gode liv"... ??

Ett er sikkert, hvor vi blir født i verden har også en betydning for livet vil lever. Slik sett har vi kanskje ikke så mye å takke oss selv for, vi heldige som kan reise verden rundt og få slike opplevelser som denne turen til Ecuador? Det er like mye de ytre omstendigheter som gir oss mulighetene?

Uten å filosofere mer - vi har fått mange inntrykk på netthinnen, i sinnet - fra denne turen. Vi har sett mange "ting", og har mange "ting" med oss hjem også.

Men kanskje det rikeste er alle menneskene vi møtte, åpne ansikter, unge som eldre, ukjente (og noen kjente!) som gav oss varme, smil og glede i reise-hverdagen?

Her er et knippe bilder - vi takker hver og en for at de var akkurat der de var da vi dro forbi! De får representere alle vi ikke tok bilde av - men som også var der!

Så vil også "Webmaster" være med.. nede i høyre hjørne og takke på egne vegne også for godt selskap på denne turen - til hver og en i gruppa!!

.. minner fra turen.... for livet...